Nieuw: de kindvriendelijke zorgverzekeraar Kiemer

Kiemer is de nieuwe landelijke zorgverzekeraar waarbij kinderen centraal staan. Bij opgroeiende kinderen komt vaak extra zorg om de hoek kijken, die niet door de wettelijke basisverzekering is gedekt. Kiemer biedt verschillende complete verzekeringspakketten voor u en uw kind(eren). Pakketten die uw kind voorzien van de zorg die uw kind nodig heeft zonder dat dat u extra geld kost.Opgroeiende kinderen krijgen te maken met extra zorg zoals orthodontie, een bril, stottertherapie of dieetadvisering. Vanuit de wettelijke Basisverzekering worden de kosten van deze behandelingen niet of onvoldoende gedekt. Het is dus tijd voor een nieuwe zorgverzekeraar, die deze kosten wél vergoedt. Kiemer geeft speciale aandacht aan de zorg voor kinderen en groeit met uw gezin mee, in elke leeftijdsfase. Ouders voorkomen financiële tegenvallers met een aanvullende verzekering van Kiemer.

Kiemer is een landelijk initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar. Kiemer is een eigentijdse en gedegen raadgever voor ouders. Het draait bij Kiemer om de beste zorg voor opgroeiende kinderen, waarbij de ouders zelf net zo goed verzekerd zijn als hun kinderen.

Kinderen worden bij alle zorgverzekeraars in Nederland gratis meeverzekerd. Standaard. Ze worden net zo goed als hun ouders verzekerd. Geen probleem. Alleen de extra zorg die je bij opgroeiende kinderen vaak tegenkomt is opeens niet meer zo standaard. Kiemer begrijpt dat kinderen verzekeren méér van een verzekeraar vraagt.

Voordat je kinderen kreeg had je waarschijnlijk nog nooit gehoord van een babymasseur, een geheime praattuin, kinder-EHBO en laat staan de prijzen van een orthodontist. Word je opeens geraakt als je iets hoort over pesten, overgewicht of dyslexie en ervaar je dat een zestienjarige die ‘s nachts aangeschoten thuiskomt weer hele andere zorgen geeft dan een huilbaby.

Kiemer weet dat. Kiemer wijst de weg, geeft advies daar waar nodig en helpt met al die dingen die andere zorgverzekeraars een beetje vergeten. Daarom groeit Kiemer met het gezin mee, in elke levensfase, van baby tot puber, van 0 tot 18.

Bron: kiemer.nl

Recent Posts