Over ons

FysioVergoedingen biedt u toegang tot de meest actuele informatie over zorgverzekeringen, polis informatie, wettelijke regels en  vergoedingen voor de fysiotherapie. Deze service is opgezet voor alle Nederlanders die gebruik willen (blijven) maken van fysiotherapeutische zorg.

Hoe lang heb ik nog om te wisselen van zorgverzekeraar?
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds
Zorgverzekering vergelijken

Vind hier je zorgverzekering voor 2023

Met de Zorgvergelijker kan men gemakkelijk zowel de premies als de polisvoorwaarden online vergelijken bij de meeste zorgverzekeraars. De Zorgvergelijker werkt zowel voor fysiotherapie als de overige zorg zoals de tandarts en geneeskundige zorg.

Verschillen en kwaliteit, dekking en prijs makkelijk vergelijken

Maak voordat u de huidige zorgverzekering gaat vergelijken een lijst met wat u in 2023 denkt nodig te hebben. Welke zorg u nodig zult hebben is niet altijd te voorspellen, maar mensen weten veelal wel of ze bijvoorbeeld fysiotherapie nodig zullen. In de Zorgvergelijker is goed te zien welke acceptatievoorwaarden de zorgverzekeraars hanteren en met welke verzekeraars je huidige zorgaanbieder zoals de fysiotherapeut afspraken heeft, zodat u weet dat u niet van zorgaanbieder hoeft te veranderen. Vervolgens kunt u op de Zorgvergelijker op zoek naar een pakket dat aansluit op uw persoonlijke wensen en budget.

We raden consumenten aan goed rond te kijken voordat ze een polis voor 2023 afsluiten. Het kan lonen om te kijken naar de verschillende aanbiedingen en daarbij te letten op de verschillen in kwaliteit, dekking en prijs. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste basisverzekering is meer dan 15 euro per persoon, per maand. Dit blijkt uit een vergelijk tussen 26 verzekeraars en bijna 1200 polissen.

Zorgverzekering vergelijken

Vind hier je zorgverzekering voor 2023