Energiek: zorgverzekering voor vrouwen

Per 1 december is de website Energiek.nl online. Energiek is het eerste merk zorgverzekering dat zich puur op vrouwen richt, met een breed aanbod rondom gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.Meer dan een zorgverzekering
Weinig mensen zijn geïnteresseerd in een zorgverzekering. En dat is ook niet vreemd. Is iemand niet of nauwelijks ziek, dan komt hij of zij nauwelijks in contact met de zorgverzekeraar. Energiek brengt hier verandering in, door méér dan een zorgverzekering te bieden. Wie een zorgverzekering afsluit bij Energiek, krijgt gratis toegang tot de wereld van Energiek. Dat is een wereld vol producten, diensten en inspiratie rondom gezondheid, genieten en persoonlijke ontwikkeling.

Een wereld rond gezondheid en geluk
Energiek wil vrouwen inspireren en verder helpen, óók als ze gezond zijn. Waar een traditionele zorgverzekeraar weinig voor hen kan betekenen, begeeft Energiek zich samen met haar partners in de wereld van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Samen met partners als Lof, GITP en Care for Women is een platform ontwikkeld met producten en diensten die voor vrouwen interessant zijn. In 2010 wordt het online en offline aanbod continu vernieuwd en uitgebreid.

Niet meer verzekeren dan noodzakelijk
Energiek richt zich op ambitieuze vrouwen die actief aan hun gezondheid en geluk werken. Het zorgverzekeringaanbod van Energiek is daarom eenvoudig. Meer dan een basisverzekering en een aanvullende verzekering met beperkte dekking heeft deze doelgroep namelijk niet nodig. De Energiek Basisverzekering en Energiek Aanvullend kunnen worden afgesloten op Energiek.nl.

Recent Posts