Groene Land Achmea wordt Zilveren Kruis Achmea

Het merk Groene Land Achmea verandert op 1 januari 2011 in Zilveren Kruis Achmea. De twee merken waren al langer onderdeel van dezelfde organisatie. Op dit moment ontvangen alle mensen die onder het merk Groene Land Achmea verzekerd zijn informatie over deze naamswijziging. De nieuwe naam heeft verder geen gevolgen voor hun zorgverzekering of reisverzekering. Groene Land en Zilveren Kruis maken allebei deel uit van dezelfde organisatie. De voorwaarden en de premie van deze twee merken zijn al enkele jaren gelijk. Om die reden is besloten om voortaan als één merk verder te gaan. Vanzelfsprekend zullen de regionale initiatieven van Groene Land Achmea onder de nieuwe naam gewoon worden voortgezet. Ook blijft de zorgverzekeraar actief in het kantoorpand langs de A28 in Zwolle.

Informatie
Op dit moment ontvangen de verzekerden van Groene Land Achmea een brief met uitgebreide informatie over de naamswijziging. De belangrijkste boodschap is dat de nieuwe naam misschien even wennen is, maar dat er verder niets verandert. Dat betekent dat verzekerden gewoon naar hun vertrouwde huisarts, specialist, tandarts of fysiotherapeut kunnen blijven gaan. Er staat straks alleen een ander logo op de officiële documenten die deze mensen van ons ontvangen. Ook alle kantoren en servicepunten van Groene Land zijn straks herkenbaar aan het logo van Zilveren Kruis.

Nieuwe polis en zorgpas
Half november ontvangen alle verzekerden het informatiepakket over de zorgverzekering in 2011, met het nieuwe polisblad van Zilveren Kruis Achmea. In december volgen de nieuwe verzekeringspasjes.

Bron: Zilveren Kruis

Recent Posts