Plaats de Zorgvergelijker gratis op uw praktijkwebsite

Aan het einde van elk jaar krijgen uw patiënten weer de mogelijkheid om een andere zorgverzekering te kiezen en dat is vaak nog een hele klus. Met de zorgvergelijker op uw praktijkwebsite kunt u ze een extra service bieden.

Het aantal polissen alleen al voor de basisverzekering, van alle zorgverzekeraars tezamen, dreigt uit de hand te lopen. Veel mensen ervaren dit als een probleem. Ze zien door de bomen het bos niet meer, en laten zich hierdoor ook ontmoedigen: te ingewikkeld om allemaal te bekijken, kost te veel tijd en moeite.

Keuzestress

Voor de jaarwisseling kan iedereen wisselen van zorgverzekeraar of iets aanpassen in zijn/haar polis(sen). Dit geeft jaarlijks ook een heleboel keuzestress en de zorgconsument roept steeds vaker de hulp in van de behandelende fysiotherapeut.

Alle zorgverzekeringen op een rijtje

Op FysioVergoedingen.nl voorzien we de zorgconsument graag van de juiste informatie. We bieden daarom, naast de pagina’s met uitleg, ook een Zorgvergelijker aan waarmee eenvoudig veruit de meeste zorgverzekeringen op een rijtje kunnen worden gezet.

Interactieve en dynamische Zorgvergelijker

De Zorgvergelijker bevat niet alleen veruit de meeste verzekeringen op een rijtje, het is ook mogelijk om deze op verschillende variabelen (zoals prijs en kwaliteit) te sorteren.
De zorgconsument kan ook zelf zijn eigen voorkeuren (eigen bijdrage, vergoeding fysiotherapie, ed.) ingeven waarna de Zorgvergelijker automatisch een nieuw en dynamisch overzicht genereert. Probeer het maar eens!

Bied de Zorgvergelijker aan op uw eigen praktijksite!

De zorgvergelijker die we op FysioVergoedingen.nl aanbieden is ook verkrijgbaar als een losse module. U kunt deze module eenvoudig op uw eigen praktijkwebsite aanbieden door een code op uw pagina te plakken.

We hebben ook een widget voorhanden

Als u wat minder ruimte heeft op uw website dan kunt u ook een widget gebruiken. Gebruikers kunnen deze invullen zodat de waardes automatisch worden meegenomen naar de volledige vergelijker op deze website.

We hebben de widget als voorbeeld hiernaast geplaatst ->

 

Deze codes kunt u gratis van ons krijgen. Vul het onderstaande formulier in en we sturen u de code waarmee u de module op uw website kunt plakken.

Gratis, hoe kan dat?

Komparu BV zorgt voor de techniek en de data van deze Zorgvergelijker. De financiering komt tot stand omdat enkele zorgverzekeraars een vergoeding voor overstappers uitkeert.

  • De Zorgvergelijker wordt uitgegeven door Komparu B.V. onder AFM vergunning 12042855 en valt onder volledige verantwoordelijkheid van Komparu B.V.
    Het is geenszins de bedoeling om zorgconsumenten te adviseren bij de eventuele overstap naar een andere zorgverzekeraar. De vergelijker biedt slechts informatie aan.